Schoonmaak- werk
– verstand en techniek

Met 43 jaar ervaring in schoonmaakonderhoud behoort CaterClean tot de oudste schoonmaakbedrijven van Nederland. Ons succes is mede te danken aan onze innovatiedrang. We volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn altijd bereid iets nieuws uit te proberen.

Schoonmaakwerk

Blijven innoveren

Op de pagina over schoonmaken bij bedrijven hebben we al even het kwaliteitmeetsysteem aangestipt. Bij schoonmaken voor kinderdagverblijven leggen we uit hoe wij met microvezel vlakmoppen werken. Daarmee waren we echt voorlopers. Daarnaast hebben we ook zelf diverse innovaties bedacht. Een goed voorbeeld is de utility belt: een speciale gordel waaraan onze mensen verschillende gereedschappen kunnen hangen. Zo kunnen ze veel sneller en efficiënter werken, omdat ze niet steeds terug naar de werkkar hoeven te lopen om een fles schoonmaakmiddel, een zeem, een microvezel doek of een plumeau te halen. Met de CaterClean-riem hebben ze alles letterlijk onder handbereik. Overigens zijn al onze werkkarren in hoogte verstelbaar, voor een gezonde werkhoogte voor onze kleinere collega’s.

HEPA-filters zorgen voor schone lucht

Sommige onzichtbare maatregelen leveren belangrijke kwaliteitswinst op. Een onderhouds- contract voor onze professionele stofzuigers houdt deze zware apparaten in topconditie, met een schoon, perfect werkend HEPA-filter, dat alleen schone lucht uitblaast. Vooral op scholen en kinderdagverblijven belangrijk. Daarnaast hanteren wij een innovatief vlakmopsysteem.

Direct contact?
Bel 020 - 3 555 999
of vul onderstaand formulier in

Linoleum strippen? Niet meer nodig.

Bij veel scholen, maar ook bij openbare gebouwen, ligt linoleum op de vloer. Daar wordt een keer per jaar – meestal tijdens een vakantie – alles leeggeruimd voor een enorme vloerenoperatie. De toplaag wordt ‘gestript’ en de vloer opnieuw in de was gezet. Wij pakken dat anders aan. Sinds 2011 gebruiken we een nieuw, Scandinavisch product dat uitruimen, strippen en opnieuw conserveren overbodig maakt. Hierdoor houden de vloeren het hele jaar een mooi glanzende uitstraling. En het is nog beter voor het milieu ook!