CaterClean en MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de schoonmaakbranche is makkelijk. Het is een kwestie van goed nadenken over wat je doet en bedenken hoe het schoner kan. Zo gebruiken wij door de inzet van een microvezelsysteem steeds minder water en schoonmaakmiddelen.

En zodra we hoorden over een nieuw, ‘groen’ product dat het milieubedreigende ‘strippen’ van linoleum overbodig maakt, zijn we zelf naar de producten in Noorwegen gegaan om het te testen. CaterClean heeft dit nieuwe wondermiddel in Nederland geïntroduceerd. Zo helpen we onze hele branche schoner werken.

Direct contact?
Bel 020 - 3 555 999
of vul onderstaand formulier in

MVO beleid

Ook ons personeelsbeleid voldoet aan alle MVO-eisen. We zijn continu bezig met manieren om de werkomstandigheden te verbeteren, onder meer met de speciale gereedschapsriem en in hoogte verstelbare en dus ergonomisch verantwoorde werkkarren. En vanzelfsprekend werken we keurig volgens de branche-CAO en betalen we al onze medewerkers – en dus ook degenen met buitenlandse roots – een keurig salaris volgens de Nederlandse norm. Gewoon zoals het hoort.

Milieubewust werken

Afgezien van onze innovaties op het gebied van materiaalgebruik, proberen we ons natuurlijk ook te houden aan meer algemene richtlijnen voor milieuverantwoord werken. Zo kiezen we voor biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, en steeds voor de geconcentreerde variant omdat die relatief weinig verpakkingsmateriaal nodig hebben. Verder proberen we onze klanten te helpen bij de scheiding van het afval (papier, karton en overig) en trainen we onze medewerkers ‘on the job’ om bewust om te gaan met materialen en middelen om zo verspilling te voorkomen. Een investering die behalve ecologisch ook economisch verstandig is.