Schoonmaak- bedrijf met topkwaliteit voor trouwe klanten

Bij CaterClean werken we bij voorkeur voor grotere organisaties, maar wel met een menselijk gezicht en een duurzaam beleid. Bedrijven die – net als wij – niet alleen winst gedreven zijn en die respect hebben voor het goede werk van onze mensen.

Voor trouwe klanten, die kiezen voor betrouwbare kwaliteit tegen een reële prijs, gaan wij door het vuur. Daarbij kunt u van ons verwachten dat wij zeer transparant zijn over de cijfers.

Bedrijfsleven

Service en kwaliteit: tussen de oren

Het verschil tussen goed schoonmaakwerk en uitstekend schoonmaakwerk heeft alles met perceptie te maken. Hoe goed is de samenwerking? Gaat het op routine volgens protocol of blijft de schoonmaker meedenken? Sluipen de schoonmakers onzichtbaar door het pand of is er echte samenwerking en communicatie? Door goed te overleggen creëer je respect voor het schoonmaakwerk én zorg je dat de juiste dingen gedaan worden. Als er een keer een feestje is, besteden we de volgende morgen graag wat extra tijd aan de vloer van de kantine. En als de vergaderzaal een weekje niet gebruikt is, gaan we er echt niet plichtmatig met de stofzuiger doorheen. We blijven nadenken!

Eerst werken, dan overleggen

Onze medewerkers spreken allemaal Nederlands of Engels. Veel zijn afkomstig uit Ghana. Ze werken hard, met een zeer positieve instelling. Iedere medewerker wordt uitgebreid ingewerkt en leert onze methoden en schoonmaakmiddelen te hanteren. Voor een belangrijk deel komt dit neer op: zelf nadenken. Ga eens op een toiletpot zitten en kijk om je heen. Wat zie je? Wat kan beter? Is er een probleem? Neem initiatief en wacht niet op een supervisor. Probeer het eerst op te lossen. Dan leggen we het later wel uit.

VSR- kwaliteitmeetsysteem

CaterClean hanteert het kwaliteitssysteem ontwikkeld door de Vereniging Schoonmaak Research en TNO. Een wetenschappelijke kwaliteitsmethodiek die klachten voorkomt. Sinds we deze methode hanteren zagen we een spectaculaire daling van het aantal klachten. En áls er eens iets mis is, reageren we direct. Zo ontstaat er nooit een moment dat de klant ontevreden wordt.

Direct contact?
Bel 020 - 3 555 999
of vul onderstaand formulier in

Een persoonlijke aanpak

CaterClean is een middelgrote organisatie, waar de directie nog direct betrokken is met de uitvoering. We besteden meer tijd aan de kwaliteit van het dagelijks werk dan aan marketing en sales. Een menselijke, persoonlijke benadering staat voorop. Wij zijn goed voor onze mensen, en zij zijn weer goed voor onze klanten. Onze strategie is niet gericht op groei, maar op intrinsieke kwaliteit. Wat overigens ook blijkt uit onze innovatieve werkmethoden.

Bent u geïnteresseerd in de samenwerking met een bijzonder schoonmaakbedrijf? Neem contact op met Leo Sluijter, gepassioneerd ondernemer en directeur van CaterClean. Bel met (020) 3 555 999. Of gebruik ons contactformulier.