Lees hier onze meest recente blogs

 

Meestgestelde vragen over nanotechnologie in de schoonmaakbranche

12 januari 2017

Het gebruik van nanotechnologie is al lang geen nieuwtje meer. Zelfs niet in de schoonmaakbranche. Toch blijft er altijd een soort mysterie kleven aan deze technologie merken wij. We krijgen er regelmatig vragen over van onze klanten. Hoewel we zelf nog niet met deze technologie in onze schoonmaakproducten werken, blijven we graag op de hoogte van ontwikkelingen. En die kennis delen we graag.

Lees meer

Help, de robots nemen het over!

28 november 2016

Wie denkt dat de digitalisering niet opgaat voor de schoonmaakbranche, heeft het mis. Het zijn roerige tijden en de markt staat allesbehalve stil. Denk maar eens aan robotisering.

Lees meer

 

Win-win situatie dankzij maatschappelijk verantwoord ondernemen

20 oktober 2016

Als gevolg van de eisen van één van onze klanten zijn we onlangs in aanraking gekomen met Social Return On Investment (afgekort: S.R.O.I.). Dit betekent het in dienst nemen van mensen die langdurig ziek zijn geweest, om andere redenen lang werkloos zijn geweest of mensen met een beperking.

Lees meer

 

Met een gerust hart de VSR Kwaliteitsmeting tegemoet

20 september 2016

Of iets echt ‘schoon’ is, kan een subjectief begrip zijn. Dit kan per situatie ook nog eens verschillen. Een ziekenhuis moet weer op een andere manier schoon zijn dan een kantoorgebouw natuurlijk.

Lees meer

 

Dweilen zonder sopje, het nieuwe reinigen met microvezel

21 juni 2016

Bij veel van onze klanten reinigen we naar volle tevredenheid met microvezeldoeken en -moppen. We zijn erg fan van deze nieuwe manier van reinigen, vandaar dat we microvezel in deze blog even extra onder de aandacht willen brengen.

Lees meer

 

De Dag van de Schoonmaker

15 juni 2016

Woensdag 15 juni is het weer de internationale Dag van de Schoonmaker. Dat moet gevierd worden vinden wij! Deze bijzondere dag is in het leven geroepen om al het harde werk dat de bijna 200.000 schoonmakers in ons land dagelijks verzetten nog eens extra te waarderen.

Lees meer

 

Verbeter de schoonmaakkwaliteit, onderteken de Code Verantwoordelijk Marktgedrag

10 mei 2016

Goede sociale omstandigheden voor het personeel staan bij ons hoog in het vaandel. Mede daarom hebben wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend. Deze code is een aantal jaar geleden vastgesteld door opdrachtnemers, vakbonden en bemiddelaars.

Lees meer

 

Een betere hygiëne begint bij jezelf

12 april 2016

Wist je dat maar liefst 47% van je collega’s hun handen niet wast na een bezoek aan het toilet? Daardoor zitten op een bureau gemiddeld wel 400 keer zoveel bacteriën dan op een toilet. En van de mensen die wel hun handen wassen, doen slechts 1 op de 10 mannen en 1 op de 5 vrouwen dat op de goede manier.

Lees meer

 

Stop met vervuilen terwijl je schoonmaakt

15 maart 2016

Duurzaamheid is in opmars. Het ene bedrijf is nog groener dan het andere. Maar wat vaak een ondergeschoven kindje blijft, is de schoonmaak. Terwijl juist hier zoveel winst te behalen valt. Met traditionele schoonmaakmiddelen worden mens en omgeving in aanraking gebracht met chemicaliën en giftige stoffen. Met heftige gevolgen voor de gezondheid. Waarom zou je schoonmaken als je tegelijkertijd aan het vervuilen bent?

Lees meer

Blog

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in en mis niets!

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer